Y.A.S VERS MARKT

Y.A.S VERS MARKT De lekkerste kapsalon van Spijkenisse!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 737 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Y.A.S Vers Markt. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:49 Het eten werd pas na 1u40 bezorgd. Hiervoor had ik het restaurant gebeld en zou ik als compensatie extra baklava krijgen bij mijn bestelling. Heb niets extra’s gekregen en zelfs nog minder dan de 250g die ik had besteld.
20 mei 2022 om 20:33 Ik had 18.15 als bezorgtijd aangegeven. Mijn bestelling werd ruim 15 min later bezorgd.
14 mei 2022 om 21:47 Snel bezorgd, goed warm en lekker.
9 mei 2022 om 20:16 Hele goeie dikke bezorger wel een siskho maar een goeie bezorger.
5 mei 2022 om 20:36 Zoals altijd heerlijk
3 mei 2022 om 17:13 Eerste en laatste keer -.- ER ZAT HAAR IN ME PIZZA!!! Echt vies nog nooit meegemaakt…
29 apr 2022 om 9:21 Wat een hoeveelheid eten. Heeelijk vers en warm, de döner was heerlijk, de salade fris. Plus nog lekkere warme broodjes. Volgende keer gewoon weer H.A.S.
26 apr 2022 om 21:48 Toppie Abi
16 apr 2022 om 21:20 Eten was voor de zaterdagavond ruim op tijd ! Eten was warm en de patat was knapperig en niet slap. 1 klein minpuntje... de turkse pizza met kipdoner , kaas , komkommer en sla was een beetje flauw. Heir bestel ik zeker nog een x
16 apr 2022 om 20:25 Heerlijk zoals altijd
6 apr 2022 om 20:51 Heerlijk eten, vriendelijke bezorger
5 apr 2022 om 20:58 Snelle bezorging, en alles was goed van smaak/ en temperatuur.