Y.A.S VERS MARKT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 999 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Y.A.S Vers Markt. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:14 Nette bezorger excus dat hij te laat was kan gebeuren
12 jul 2024 om 20:11 Bestelling duurde veel te lang. Uur later dan afgesproken. Patat was koud. Sausjes zaten er niet bij.
7 jul 2024 om 19:55 Er waren dikke stukken vlees en weinig saus, daarom smaakte de kapsalons en broodjes minder lekker zoals voorheen.
6 jul 2024 om 21:09 super lekker. Bedankt
6 jul 2024 om 20:05 Was nog goed warm smaakte goed nette bezorgen
5 jul 2024 om 21:51 2h. Everything cold
3 jul 2024 om 17:19 Was lekker hoor! We hadden een kleine kapsalon. Ik vroeg telefonisch extra saus omdat ik dit was vergeten en er deed ook helemaal niet moeilijk over gedaan! Wel zou ik de telefoon wat vriendelijker opnemen ipv met "hoi". Komt professioneler over haha
2 jul 2024 om 20:27 Netjes en goed warm
2 jul 2024 om 20:12 Eten was echt lekker.Heb kapsalon besteld. Patat was lekker krokant,vlees goed en groenten waren vers.Bezorging was ook goed.Ben zeer tevreden.Bedankt
29 jun 2024 om 14:40 Eten is zo als altijd PERECT,maar bezorgtijd was iets langer dan normaal.Maar ben toch wel zeer tevreden.Bedankt
19 jun 2024 om 19:24 Prima
15 jun 2024 om 19:02 Het was heerlijk voor herhaling vatbaar thanks