Y.A.S VERS MARKT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Y.A.S Vers Markt. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 18:51 Voorheen heel vaak besteld bij YAS. Nooit problemen of klachten. Maar nu diep teleurgesteld. Patat vd kapsalons, droog en vol vet gevreten. Extra kaas gevraagd, betaald maar niet gekregen. Jammer! Hoop volgende keer weer lekkerder te kunnen eten!
10 mei 2024 om 0:39 De bestelling was er na 1 uur en 50 minuten nog niet! Ik ben naar de zaak gereden om mijn geld terug te halen. En met mij stonden daar nog meer klanten hun geld op te halen. Zeer slecht! Dat was ik niet gewend van deze zaak.
9 mei 2024 om 21:13 na anderhalf uur wachten en 3x bellen waar de bestelling bleef toch maar zelf de bestelling wezen halen. het eten was koud en de service ook heel slecht. ben dit niet gewend van yas heel jammer!
9 mei 2024 om 21:12 Om 17 uur bestelling gedaan voor 18 uur. Na heel veel bellen werd deze pas rond 21 uur bezorgd. Eten was ook niet echt lekker en erg weinig. Steeds werd er gezegd dat de bezorger onderweg is??
9 mei 2024 om 19:33 Als ik shoarma schotel groot bestel verwacht ik niet 1 broodje volgestopt met vlees en veel groente. Eten was lauw.
5 mei 2024 om 16:27 Eten werd na 60 min bezorgd, in de kapsalon zat er geen sambal en ook geen sla, ui tomaten enz en turkse pizza was ook enkel met vlees en knoflook saus. Wij hebben duidelijk gevraagd voor sambal. Na een telefonisch gezeik werd sambal bezorgd..
5 mei 2024 om 14:50 Heerlijke kapsalon! en snel bezorgd!
28 mrt 2024 om 19:47 Smaak was top had iets warme gemogen
23 mrt 2024 om 1:08 Snelle bezorging ben langer gewend, maar echt binnen 20min was die lieve bezorgster met een grote glimlach er, het eten was heerlijk beter dan de gemiddelde, als er 6 sterren konden zijn zeker zou ik die geven.
21 mrt 2024 om 20:51 Super zoals altijd!
14 mrt 2024 om 20:31 Wat normaal een feestje is was nu een zware teleurstelling. Kebab was heel droog en taai en de knoflooksaus moest ik zelf zoeken . Dit zijn we niet gewend van y.a.s Heel jammer !!!
3 mrt 2024 om 19:13 Super lekker net als altijd.